У Мережі з'явилося відео, як у Магнітогорську знесли залишки постраждалого від вибуху під'їзду

У Мережі з'явилося відео, як у Магнітогорську знесли залишки постраждалого від вибуху під'їзду

Фото: Associated Press

Мешканці постраждалого будинку заявляють, що їх ніхто не попереджав про знесення.

У російському місті Магнітогорськ знесли залишки під'їзду, постраждалого від великого вибуху 31 грудня.

Відео падіння стіни опублікували російські ЗМІ.

Директор компанії, яка працює над демонтажем, Юрій Овчаров розповів, що обвалення стіни було плановим і відбулося у штатному режимі, передає ТАСС.

У той же час мешканці постраждалого будинку заявляють, що їх ніхто не попереджав про знесення, і вони дуже злякалися, пише Znak.

Обвалилася стіна, яка розташовувалася між сьомим і восьмим під'їздами. Частина шостого під'їзду, який передбачається зберегти житловим, не отримала пошкоджень.

Нагадаємо, 31 грудня в результаті вибуху в Магнітогорську обвалився під'їзд багатоквартирного житлового будинку. Було зруйновано більше 40 квартир від 3 до 10 поверху. За попередніми даними, вибух стався через витік газу.

Згодом, увечері 1 січня недалеко від будинку, де стався обвал, вибухнула маршрутка. В результаті інциденту загинули троє людей. Пізніше кілька російських ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили, що обидва інциденти пов'язані між собою, і що вибух у будинку був терактом. Однак у Слідчому комітеті РФ це спростовують.

Через кілька днів 3 січня, у Магнітогорську оголосили про завершення пошукової операції. З-під завалів будинку витягнули 39 тіл загиблих.

18 січня терористична організація "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за вибух багатоповерхівки і мікроавтобуса в російському Магнітогорську.

Кількість жертв від вибуху побутового газу в будинку Магніторська зросла до 39

Кількість жертв від вибуху побутового газу в будинку Магніторська зросла до 39

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація