У Міноборони Росії заявили, що почали відводити війська від кордону з Україною

У Міноборони Росії заявили, що почали відводити війська від кордону з Україною

Фото: скриншот з відео

У відомстві показали відео відвантаження техніки назад на кораблі Чорноморського флоту.

Російські війська, які були перекинуті до кордону України та окупованого Криму під виглядом навчань, почали повертатися в пункти постійної дислокації. 

Про це 23 квітня повідомляє російський "Інтерфакс" з посиланням на оборонне відомство РФ.

"23 квітня війська (сили) Південного військового округу і Повітряно-десантних військ, задіяні в заходах раптової перевірки, приступили до повернення в пункти постійної дислокації", - сказали в Міноборони РФ. 

"Наразі військові підрозділи і з'єднання роблять марші на залізничні станції навантаження і аеродроми, здійснюють навантаження на десантні кораблі, залізничні платформи і літаки військово-транспортної авіації", - додали у відомстві. Зокрема,  військових і техніки здійснюється на залізничних станціях в Феодосії і Керчі.

Міноборони Росії оприлюднило відео навантажування техніки назад на кораблі Чорноморського флоту.

Зазначається, що вже відбулося навантаження на великі десантні кораблі підрозділів морської піхоти, техніки і озброєння Каспійської флотилії і Чорноморського флоту.

Нагадаємо, 22 квітня Міністр оборони Росії Сергій Шойгу ухвалив рішення завершити перевірочні заходи в Південному та Західному військових округах, "оскільки всі поставлені цілі досягнуті", а отже від 23 квітня російські війська відходять від кордонів України і повертаються в пункти постійної дислокації. За словами Шойгу, це стосується особового складу 58-ї армії Південного військового округу, 41-ї армії Центрального військового округу, Сьомої, 76-ї десантно-штурмових і 98-й повітряно-десантних дивізій ДШВ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація