У московському аеропорту "Домодєдово" поліція жорстоко побила пасажира на очах дружини і сина

У московському аеропорту "Домодєдово" поліція жорстоко побила пасажира на очах дружини і сина

У московському аеропорту "Домодєдово" поліція жорстоко побила пасажира на очах дружини і сина

Дитина кидала рюкзак у поліцейського, щоб перешкодити побиттю.

У московському аеропорту "Домодєдово" поліцейські жорстоко побили пасажира на очах його дружини та дитини. Відео інциденту, який стався 19 серпня, потрапило в Мережу і викликало бурхливу реакцію у користувачів.

За даними російських журналістів, подружжя перебувало у стані алкогольного сп'яніння, при цьому жінка розпивала спиртне в аеропорту. Поліцейські зажадали у неї прибрати алкоголь, але вона відмовилася, передає Росбалт.

Чоловік спробував заступитися за свою дружину, у нього попросили показати документи, але він відмовився це зробити. Після цього його почали бити.

На відео видно, як син потерпілого спробував перешкодити поліцейським бити його батька, кидаючи в них рюкзак.

Чоловіка у підсумку затримали і склали протокол за "дрібне хуліганство, поєднане з непокорою законній вимозі представника влади". Слідчий комітет РФ також почав перевірку дій поліції на предмет можливого перевищення повноважень, передає Meduza.

Нагадаємо, українські прикордонники на Харківщині у пасажирському поїзді, який прямував із РФ, виявили побитого, ймовірно, російськими колегами, українця. За словами постраждалого українця, напередодні ввечері він виїхав до РФ поїздом "Кривий Ріг-Москва", під час проходження прикордонного контролю в російському пункті пропуску "Долбіно" надав для перевірки всі необхідні для перетину кордону документи, але російський прикордонний наряд відмовився пропускати його. Під час висадки правоохоронці РФ безпідставно застосовували до чоловіка заходи фізичного впливу, після яких він отримав тілесні ушкодження.

Повʼязані теми:

Наступна публікація