У Москві чоловік розстріляв із мисливської рушниці жінку з 5-річною дочкою і наклав на себе руки

У Москві чоловік розстріляв із мисливської рушниці жінку з 5-річною дочкою і наклав на себе руки

Фото: Reuters

За непідтвердженими даними, жорстоким вбивцею є співробітник МЗС.

У Москві на Ленінському проспекті вночі чоловік розстріляв із мисливської рушниці жінку з її 5-річною дочкою, після чого здійснив самогубство.

Про це повідомили у прес-службі Слідчого комітету РФ.

"Слідчими органами Головного слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по місту Москві порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб)", - заявили у відомстві.

За версією слідства, трагедія сталася вночі 15 травня 2017 року у квартирі житлового будинку на південному заході Москви.

Як з'ясували правоохоронці, жінка разом із донькою перебувала в гостях у давнього знайомого, який під час зустрічі дістав мисливську рушницю і зробив у них не менше 2-х пострілів. Від отриманих поранень мама і дочка померли на місці події. Після скоєного чоловік покінчив життя самогубством.

Своєю чергою, російські ЗМІ зазначають, що вбивцею є співробітник МЗС. Офіційного підтвердження інформації поки немає. Причини жорстокої розправи наразі також невідомі.

Нагадаємо, раніше у США сталася стрілянина в будинку престарілих. Злочинець убив двох працівниць закладу, після чого застрелився.

Повʼязані теми:

Наступна публікація