У Москві після стрілянини із пораненням на "розбірки" з'їхалися елітні авто

У Москві після стрілянини із пораненням на "розбірки" з'їхалися елітні авто

У Москві після стрілянини із пораненням на "розбірки" з'їхалися елітні авто

Поліція Росії встановлює всі деталі стрілянини.

У  РФ в районі Солнцево на заході Москви вдень 29 травня сталася стрілянина, у результаті якої буцімто отримав поранення 19-річний юнак. Інцидент на камеру зафіксував один з очевидців.

Про це повідомляють РосЗМІ з посиланням на МВС РФ.

За попередньою інформацією, конфлікт стався між громадянами. Під час якого один з них відкрив стрілянину з травматичного пістолета. 

Разом із тим, ТАСС з посиланням на правоохоронців РФ уточнює, що кілька учасників конфлікту зникли зі зброєю на автомобілі.

А Telegram-канал Mash опублікував відео, на якому видно, як невідомий біжить за автівкою і кілька разів стріляє в неї. За даними видання, постраждав 19-річний хлопець. Його з вогнепальним пораненням ушпиталили в одну з московських лікарень. Водночас, російський "Інтерфакс" з посиланням на поліцію повідомляє, що постраждалих немає.

Telegram-канал Life Shot повідомляє, що потерпілим нібито виявився касир місцевого супермаркету, в якому і почався конфлікт.

"Нібито до директора магазину приїхали люди з'ясовувати стосунки... Очевидці повідомляють, що до цього місця з'їхалися Геліки (Мерседес Гелендваген - ред.)", - йдеться в повідомленні Life Shot.

Зазначимо, що від початку повідомлялося, що стріляли в підмосковному Солнечногорську. На місці події вже працює поліція, яка з'ясовує точні обставини події.

Нагадаємо, днями у столиці Росії Москві на території житлового комплексу "Ясний" сталася перестрілка. За словами очевидців, кілька людей бігали один за одним зі зброєю та стріляли на ураження. У перестрілці було поранено 37-річного чоловіка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація