У Москві в нічному клубі троє студентів зґвалтували першокурсницю і виклали відео в Мережу

У Москві в нічному клубі троє студентів зґвалтували першокурсницю і виклали відео в Мережу

17-річна студентка стала жертвою групового зґвалтування. / Фото: bloknot.ru

Секс-оргія викликала великий резонанс в Росії.

У Москві троє студентів Московського автомобільно-дорожнього інституту (МАДІ) зґвалтували 17-річну дівчину, а відео знущань виклали в Інтернет.

Інцидент стався в одному з нічних клубів столиці Росії, де проходила вечірка на честь посвяти першокурсників у студенти. Троє першокурсників споїли, а потім затягли п'яну студентку в туалет і почали її по черзі гвалтувати, попутно знімаючи все на відео.

На записі видно, як молоді люди змушують дівчину займатися сексом і обзивають нецензурними словами. У якийсь момент їй стає погано і вона просить гвалтівників зупинитися, але у відповідь отримує лише лайку.

Після того, як відео потрапило в Мережу, в Росії спалахнув скандал, а на одному з телеканалів цій секс-оргії присвятили цілу передачу.

У МАДІ заявили, що почали внутрішню перевірку цього інциденту, а Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за замах на зґвалтування групою осіб і насильницькі дії сексуального характеру.

Особи підозрюваних вже встановлені. Призначені хіміко-токсикологічні та медичні експертизи, проводяться допити свідків. Можливо, що в справі з'явиться і ще одна стаття.

Нагадаємо, у Росії шкуродери 8 разів переїхали ведмедя джипом і хотіли його зґвалтувати.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація