У Москві вчергове затримали Навального

У Москві вчергове затримали Навального

Фото: Associated Press

Політика затримав загін ОМОНу, коли він вийшов з дому на ранкову пробіжку.

Поліція Москви затримала Олексія Навального біля його будинку.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Навальний розповів, що його затримав загін ОМОНу, коли він вийшов з дому на ранкову пробіжку. Зараз він перебуває у відділі поліції Даниловського району Москви. Політика затримали в день народження його дружини Юлії.

Як повідомляє "Дождь", адвокат Навального Ольга Михайлова каже, що він затриманий за повторне порушення встановленого порядку організації або проведення неузгодженого мітингу або ходу. З якою саме акцією це пов'язано - невідомо.

Пізніше прессекретарка Навального Кіра Ярмиш у своєму Twitter повідомила, що опозиціонеру закидають до 30 діб арешту "за заклики до неузгодженої акції щодо допуску незалежних кандидатів". Протоколу, проте, за її словами, поки немає.

Нагадаємо, у столиці РФ на проспекті Сахарова 20 липня розпочався узгоджений мітинг "За допуск на вибори", організований Лібертаріанською партією. Акція заявлена як протест проти недопуску незалежних кандидатів на вибори до "Мосміськдуми".

Тоді Навальний запропонував провести 27 липня біля мерії Москви масову акцію протесту, якщо не будуть зареєстровані опозиційні кандидати в депутати Мосміськдуми.

Проти російського опозиціонера Олексія Навального відкриють нову справу

Проти російського опозиціонера Олексія Навального відкриють нову справу

Повʼязані теми:

Наступна публікація