У Москві влаштують "Вечір пам'яті " за загиблими в АТО солдатами України

У Москві влаштують "Вечір пам'яті " за загиблими в АТО солдатами України

У Москві влаштують «Вечір пам’яті » за загиблими в АТО солдатами України

Учасники акції передадуть листи зі співчуттями родичам солдатів, які загинули на Донбасі, боронячи Україну.

В Москві 12 серпня відбудеться "Вечір пам'яті і скорботи" на підтримку солдатів і добровольців, які захищають цілісність України. Про це повідомив один з організаторів акції Павло Шелков.

"12 серпня в 20.00 в Москві відбудеться "Вечір пам'яті і скорботи" за жертвами війни в Україні. Спочатку на цей вечір в мерію Москви було подано повідомлення на марш, але влада в особі мера Москви Сергія Собяніна його заборонила, продемонструвавши підтримку війни і поставивши себе в один ряд з військовими злочинцями, що розв'язали війну", - сказав Шелков.

Тому о восьмій вечора у вівторок учасники "Вечора пам'яті і скорботи" прийдуть на Пушкінську площу із жалобними квітами, без плакатів з гаслами. Вони збираються віддати "Листи на війну" родичам загиблих в Україні людей і бійцям, які зараз захищають українську державу.

"Приносьте листи, а також малюнки своїх дітей – ваші слова підтримки будуть передані адресатам через українське посольство", - зазначив організатор.

За словами Шелкова, приблизно о 20.30 учасники акції підуть до Посольства України в РФ, щоб покласти квіти і вшанувати пам'ять загиблих українців.

"О 22.00 ми закликаємо всіх противників божевільної війни проти України в усіх містах вийти на балкон, у двір, на вулиці з дитячими малюнками проти війни і фотографіями загиблих і запалити свічки пам'яті, а фотографії і відео ваших акцій викласти в нашу групу і в інтернет. Приходьте, ваша підтримка потрібна українському народу", - підкреслив Шевков.

Згідно з даними ООН, від середини квітня понад 1500 людей загинуло на Сході України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація