У Москві загинув Андрій Панін: всі подробиці, фото, відео

У Москві загинув Андрій Панін: всі подробиці, фото, відео

Андрій Панін помер у 50 років / Фото: КиноПоиск.ru

Подробиці смерті Паніна встановлять судмедексперти.

У Москві у віці 50 років помер відомий російський актор Андрій Панін. Його знайшли мертвим у своїй квартирі, як повідомили в поліції.

Правоохоронці заявили, що на час їхнього прибуття, Панін лежав на підлозі і не подавав ознак життя. Вочевидь, актор "впав і вдарився головою".

Подробиці смерті Паніна встановлять судмедексперти.

Дивіться фото: Сьогодні трагічно загинув зірка "Бригади" Андрій Панін

За декілька годин до смерті Андрія Паніна було номіновано на головну кінопремію Росії – "Ніка" - у номінації "Кращий актор" за роль у стрічці "Спокута". У 2013 році глядачі побачать ще дві стрічки з Паніним у головній ролі – "Шерлок Холмс" та "Гетери майора Соколова".

На даний момент у квартирі актора проводиться дослідча перевірка. Поліція поки заяв не робить, але з джерела у поліції Москви стало відомо, що слідів пограбування у квартирі Паніна не знайшли. Проте, стало відомо, що Андрій Панін міг померти ще 4 дні тому, адже рідні саме стільки часу не могли до нього додзвонитися.

Тим часом колеги актора, шоковані звісткою про його смерть, висловили свої співчуття і назвали смерть Паніна великим ударом по російському кінематографу. Смерть "харизматичного злодія" Паніна не залишила байдужими багатьох - в інтернеті ця звістка миттєво розлетілася і стала буквально номер один для обговорення у соцмережах.

В одному зі своїх інтерв'ю ще у 2008 році актор зізнавався, що впевнений у своїй близькій смерті. Колись актор взагалі не бачив сенсу у житті після 43 років.

Попри те, що слідів пограбування у квартирі загиблого Паніна не знайшли, у мікроблогах поширилась думка, що смерть актора не випадкова, адже він помер від травми голови. Кримінальну версію виказала, зокрема, Ксенія Собчак.

Очікується, що похорон актора відбудеться 12 березня після проведення судмедекспертизи на Троєкурівському кладовищі Москви

У Москві порушили кримінальну справу за фактом смерті Паніна.

Андрій Панін народився 28 травня 1962 року в Новосибірську, виріс в Кемерово. Там він закінчив режисерський факультет Інституту культури. Деякий час актор пропрацював в Мінусинському театрі. У 1991 році він закінчив Школу-студію МХАТ (майстерня Олександра Калягіна) і став актором МХАТ імені А.П. Чехова.

Панін відомий ролями у стрічках "Бригада", "Каменська", "Бій з тінню", "Втомлені сонцем-2", та багатьох інших.

Пам’яті Андрія Паніна

Пам’яті Андрія Паніна

Повʼязані теми:

Наступна публікація