У них свої дебати: Трамп опублікував знущальне відео з Джо Байденом

У них свої дебати: Трамп опублікував знущальне відео з Джо Байденом

Фото: Associated Press

Політики можуть бути конкурентами на майбутніх виборах президента США.

Поки в Україні кандидати у президенти змагаються між собою відеороликами із запрошеннями на дебати, у США розгортається свій політичний мем-поєдинок.

Президент США Дональд Трамп опублікував знущальне відео зі своїм ймовірним конкурентом на майбутніх виборах, екс-віце-президентом Джо Байденом.

Останній зіткнувся із звинуваченнями у "неприйнятній поведінці" з боку кількох жінок. Вони закидають Байдену, що він терся об них носом або цілував у маківку. Колишній віце-президент записав відеозвернення, щоб прокоментувати ці звинувачення. Він сказав, що ці жести були просто дружніми і жодним чином він не хотів нікого образити, що раніше ставлення до подібних жестів було іншим, але він готовий переглянути свої звички.

Дональд Трамп оприлюднив те саме відео Байдена, але дещо "модифіковане". На ролику екс-віце-президент каже: "Я тисну руки, я обіймаю людей, я хапаю чоловіків і жінок за плечі і кажу: "Ви можете це зробити", – як позаду Байдена раптом з'являється його ж анімація, притискається носом до потилиці та хапає його за плечі.

"З поверненням, Джо!", – написав Трамп.

Байден вже відреагував на жарт голови Білого дому. "Я бачу, що ви на роботі і поводите себе по-президентськи, як завжди", - написав він у Twitter.

Віце-президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден часів Барака Обами може стати головним опонентом чинному главі Білого дому Дональду Трампу. Нещодавно The Wall Street Journal повідомляла, що Байден вирішив взяти участь у президентських виборах 2020 року. 

Видання оперує інформацією про те, що Байден звернувся щонайменше до шістьох впливових друзів і прихильників із повідомленням про намір балотуватися та проханням допомогти у формуванні бюджету цієї кампанії. Йдеться про вибудовування системи добровільних пожертв-внесків, котрі вже на початкових стадіях мають скласти разом кілька мільйонів доларів. При цьому Байден побоюється, що інші претенденти на балотування від Демократичної партії матимуть більші фінансові можливості для змагання за перемогу в праймеріз. 

Джо Байден пообіцяв більше не чіпати жінок

Джо Байден пообіцяв більше не чіпати жінок

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
"Український" скандал у Вашингтоні
Наступна публікація