У Німеччині перевдягнені в поліцейських бандити забрали в українців 15 тисяч євро

У Німеччині перевдягнені в поліцейських бандити забрали в українців 15 тисяч євро

Фото: Associated Press

Пограбування сталося на трасі біля міста Зігбург.

У ніч проти вівторка, 20 серпня, на автобані біля міста Зігбург люди в формі німецької поліції зупинили мікроавтобус з України. Про інцидент повідомляє dw.com.

Люди представилися правоохоронцями та розпочали нібито перевірку пасажирів на наркотики. Потім вони висунули мандрівникам вимогу показати готівку, буцімто з метою перевірити, що гроші справжні, а не фальшиві. Далі банально висмикнули з рук українців купюри, застрибнули у свій автомобіль і поспіхом утекли. При цьому один із присутніх спробував зупинити грабіжників, але їх машина збила цього пішохода.

Сума збитків українців склала 15 тисяч євро. Перевдягнених бандитів тепер розшукує справжня поліція. Гостей країни вона закликає до пильності під час нестандартних ситуацій, коли грабіжники часто користуються неуважністю людей і крадуть їхнє майно та кошти. Також німецькі копи радять не мати справ із людьми у формі, доки приналежність останніх до силових структур не буде очевидним чином доведена.

Як повідомлялося, 10 тисяч доларів винагороди обіціє ФБР США за інформацію про дівчину, яка пограбувала чотири банки. У двох з чотирьох випадків у дівчини при собі була рожева сумка, через яку правоохоронці вже охрестили її "рожевої бандиткою".

У США єнот намагався пограбувати автомат з їжею і застряг

У США єнот намагався пограбувати автомат з їжею і застряг

Повʼязані теми:

Наступна публікація