У Німеччині силовики закликають заборонити полювання на покемонів в аеропортах

У Німеччині силовики закликають заборонити полювання на покемонів в аеропортах

Фото: Reuters

Тих гравців, які будуть уникати перевірок, можуть чекати штрафи та інші жорсткі заходи.

Поліція і асоціація операторів аеропортів Німеччини закликали ввести заборону на полювання на покемонів на території аеропортів країни.

Про це пише ВВС.Russian.

Очікується, що гравці повинні будуть припинити вилов відразу після того, як пройдуть огляд при вході в аеропорт.

Експерти вважають, що гра в популярну мобільну гру Pokemon Go в аеропортах пов'язана з ризиком, тому пасажирів можуть зобов'язати видалити персонажів гри, яких можна зловити на території аеропорту. Тих гравців, які будуть уникати перевірок або користуватися запасними виходами, можуть чекати штрафи та інші жорсткі заходи.

Також у Німеччині через ловців покемонів було затримано кілька поїздів.

Дізнатися, як українці можуть встановити гру та які правила у вірусного програми можна з інфографіки ТСН.ua.

Pokemon Go

За останні дні гра Pokemon Go отримала вірусну популярність.

Розробники Pokemon Go попереджають, що необхідно виконувати завдання так, щоб не піддавати себе ризику, проте соціальні мережі переповнені історіями про людей, які встигли врізатися в стовп, впасти на нерівному місці і навіть втратити роботу через пристрасть до нової гри.

Деякі гравці в Pokemon GO так зосереджуються на ігровому процесі, що перестають помічати навколишній світ. Один з перших нещасних випадків, пов'язаних з грою, був зафіксований в США вже через півгодини після виходу програми в App Store: користувач Reddit, захопившись, не помітив у себе на шляху рівчак, впав і пошкодив ногу. Пояснюючи те, що трапилося лікарям, він вирішив розповісти, що отримав травму, вигулюючи собаку. Покемони, заховані у важкодоступних місцях, призводять і до несподіваних знахідок. Так, у штаті Вайомінг підліток шукав в річці водяного покемона і виявив труп.

Гру Pokemon Go заборонили в музеї геноциду в Камбоджі

Гру Pokemon Go заборонили в музеї геноциду в Камбоджі

Повʼязані теми:

Наступна публікація