У Німеччині у літак Меркель врізався автомобіль

У Німеччині у літак Меркель врізався автомобіль

Фото: Associated Press

Канцлерки на борту не було.

У Дортмунді у місцевому аеропорті автомобіль врізався в літак Bombardier Global 5000, яким канцлерка Німеччини Ангела Меркель прилетіла в це місто.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Літак під час зіткнення не рухався, Меркель на його борту не було. Чи отримав лайнер якісь пошкодження, не повідомляється.

До Берліна голова німецького уряду повернулася на іншому повітряному судні.

Зазначається, що Меркель прилетіла відвідати університет у Вупперталі, недалеко від Дортмунда. Цей університет пропонує дослідницькі та освітні можливості для студентів у віці від 4 до 14 років. Меркель також взяла участь у публічному обговоренні, присвяченому 70-річчю конституції Німеччини.

Нагадаємо, пасажирський літак SSJ-100, який прямував до Мурманська, підвечір 5 травня загорівся під час аварійного приземлення в московському аеропорту Шереметьєво. Повітряне судно вилетіло з летовища, однак через деякий час  запросило аварійну посадку. В Росії офіційно повідомили про 41 загиблого, ще 10 людей шпиталізовані.

Слідком Росії розглядає три основні версії катастрофи: недостатня кваліфікація пілотів, диспетчерів і людей, які проводили технічний огляд борту; несправність повітряного судна і несприятливі метеоумови. 7 травня росЗМІ повідомили, що пріоритетною версією катастрофи у російському аеропорту "Шереметьєво" є ціла низка помилок пілотів літака.

Російський літак перервав рейс через повідомлення про несправність

Російський літак перервав рейс через повідомлення про несправність

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація