У Нью-Йорку суд озвучив обвинувачення для водія, який в'їхав у натовп

У Нью-Йорку суд озвучив обвинувачення для водія, який в'їхав у натовп

Фото: Reuters

Під колесами авто загинула 18-річна дівчина, яка приїхала до Нью-Йорка зі штату Мічиган.

Водію, який в'їхав у натовп на легковому автомобілі в центрі Нью-Йорка, висунуто звинувачення у вбивстві, а також ще за двома десятками пунктів.

Про це інформує CNN.

Водій спрямував авто на переповнений тротуар, де збив десятки пішоходів на три загороджувальні блоки. Під колесами загинула 18-річна дівчина, яка приїхала до Нью-Йорка зі штату Мічиган. Четверо постраждалих перебувають у критичному стані, ще двоє, за оцінками лікарів, отримали тяжкі травми. Серед постраждалих є діти.

Водія затримали на місці. Ним виявився 26-річний Річард Рохас, з Бронксу. Аналізи підтвердили позитивну реакцію на наявність в його крові наркотичної речовини фенциклідін (РСР). Він розповів поліції, що чув голоси, які наказали йому зробити наїзд.

Раніше Рохас страждав від психологічних проблем і двічі був арештований за водіння в нетверезому стані в 2008 і 2015 роках. Крім того, в 2013 році, коли він служив на флоті, він також визнав себе винним у водінні в стані алкогольного сп'яніння. Військовий суд тоді засудив його до трьох місяців позбавлення волі.

Поліція Нью-Йорка вже заявила, що не бачить ознак терористичного акту в інциденті.

Поліція назвала особу водія, який здійснив смертельний наїзд у Нью-Йорку

Поліція назвала особу водія, який здійснив смертельний наїзд у Нью-Йорку

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація