У Парижі знайшли вкрадену обручку Бонапартів вартістю мільйон доларів

У Парижі знайшли вкрадену обручку Бонапартів вартістю мільйон доларів

Фото: Associated Press

Каблучка з діамантом в 40 каратів є частиною сімейних коштовностей родини Бонапартів.

Французька поліція у Парижі знайшла каблучку вартістю в 1 мільйон доларів, яку було вкрадено на початку квітня.

Про це повідомляє RFI.

Каблучка з діамантом в 40 каратів, вставленим в корону імператриці Євгенії, дружини Наполеона III, є частиною сімейних коштовностей родини Бонапартів

Бізнесмен Жан-Крістоф Наполеон, прямий спадкоємець Наполеона III, подарував коштовність своїй нареченій, графині Олімпії фон Арко-Зіннеберг, з нагоди заручин.

Обручка була в автомобілі, припаркованому біля п’ятизіркового готелю Aubusson у 6 окрузі Парижа. Пара забула замкнути автомобіль, і коштовність, яка лежала в сумці графині Олімпії на задньому сидінні, зникла разом з гаманцем, кредитними картами і комп’ютером. Жодна з відеокамер готелю не зафіксувала злодія.

На щастя для власників, злодій не мав уявлення, скільки коштує прикраса. Одну з вкрадених карт він використав, щоб розплатитися в найближчому японському ресторані і розрахуватися за готель. Його зображення потрапило на відеокамери, і поліції вдалося впізнати, знайти і заарештувати злодія. За даними джерела у поліції, ним виявився 30-річний громадянин Єгипту, якого раніше вже притягували до судової відповідальності за крадіжку.

Нагадаємо, що 8 березня киянин знайшов в аеропорту "Бориспіль" каблучку відомого бренду "Тіфані". Такі зазвичай коштують від 90 до 400 тисяч гривень, залежно від чистоти діаманта.

Після сюжету ТСН знайшлась власниця дорогоцінної обручки Tiffany

Після сюжету ТСН знайшлась власниця дорогоцінної обручки Tiffany

Повʼязані теми:

Наступна публікація