У ПАРЄ відмовились обговорювати Солсбері та вибори в окупованому Криму

У ПАРЄ відмовились обговорювати Солсбері та вибори в окупованому Криму

ПАРЄ / Фото: Слово і діло

Такі рішення ухвалили голосами лівих і соціалістів.

Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи відмовилось проводити термінові дебати на запит Великої Британії, України та інших на тему Солсбері та незаконних виборів в Криму.

Про це повідомив віце-президент ПАРЄ Володимир Ар’єв у Facebook.

Таке рішення ухвалили через голоси лівих і соціалістів. Ар’єв нагадав, що це все відбувається на тлі корупційного скандалу в ПАРЄ щодо хабарництва і неприхованого лобізму. У скандалі в негативному контексті згадується багато депутатів із Західної Європи і жоден українець.

"Вочевидь, навіть цей скандал не допоміг деяким колегам відмовитися від дивно сталої проросійської позиції і повернутися до принципів, які покладені в основу Ради Європи", - наголосив віце-президент Асамблеї.

Раніше ПАРЄ створила слідчу групу, яка підтвердила системний зовнішній вплив на документи та рішення Асамблеї, а також системні дії окремих депутатів всупереч етичним стандартам. Про це повідомляє Європейська правда. Головні звинувачення стосуються підкупу з боку Азербайджану, проте проблеми не обмежуються лише однією країною.

Нагадаємо, під час засідання Ради Безпеки ООН постійний представник США при Організації Ніккі Гейлі виступила щодо останніх двох випадків застосування хімічної зброї у світі. Вона назвала отруєння екс-шпигуна Скрипаля та хіматаку в сирійській Думі "використанням зброї террору". Також вона наголосила на відповідальності Росії за це.

Міністри країн ЄС обговорять ситуацію у Сирії та отруєння Скрипалів

Міністри країн ЄС обговорять ситуацію у Сирії та отруєння Скрипалів

Повʼязані теми:

Наступна публікація