У Польщі чоловік влаштував криваву різанину у торговельному центрі

У Польщі чоловік влаштував криваву різанину у торговельному центрі

Фото: Reuters

Загинула одна жінка, ще вісім людей отримали тяжкі травми.

27-річний хлопець із ножем напав на відвідувачів торговельного центру, убивши 50-річну жінку та тяжко поранивши вісьмох людей. Про це йдеться у сюжеты ТСН.19.30.

Трагедія сталася в місті Стальова Воля на Південному Сході країни. Свідки твердять - нападник просто увійшов до приміщення та почав завдавати ударів людям. При цьому він був тверезим.

Сховатися від різника відвідувачі намагалися за зачиненими дверима. Урешті, одному з них вдалося його нейтралізувати та передати поліції.

Наразі чоловіка допитують.  

27-річний хлопець із ножем напав на відвідувачів магазину в Польщі, загинула жінка

27-річний хлопець із ножем напав на відвідувачів магазину в Польщі, загинула жінка

Нагадаємо, 19 серпня у російському місті Сургут чоловік з ножем напав на людей. Як наслідок, постраждало 8 осіб, у них поранення різної тяжкості. На місце події прибули правоохоронці, чоловік чинив опір, тому поліцейські застосували зброю і ліквідували нападника. Особу нападника встановлено - ним був місцевий житель Артур Гаджієв 1994 року народження.

У російському МВС заявляли, що версія "теракт" не розглядається як основна. Правоохоронці в РФ перевіряли інформацію щодо того, чи мав нападник у Сургуті психічний розлад.

Між тим, терористична організація "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за різанину в центрі російського міста Сургут.

Повʼязані теми:

Наступна публікація