У Польщі поліцейські обстріляли групу українців та грузинів, що на них напали

У Польщі поліцейські обстріляли групу українців та грузинів, що на них напали

Фото: Dziennik Łódzki

Агресивні чоловіки кидали у правоохоронців каміння та тротуарну плитку.

У місті Зґєж у Польщі співробітники місцевої поліції змушені були відкрити вогонь у бік групи агресивних чоловіків, які виявилися громадянами України та Грузії.

Про це повідомляє видання "Dziennik Łódzki".

Інцидент трапився о 2-й ранку у п’ятницю, 23 лютого. Патруль кримінальної поліції помітив групу українців та грузинів, які агресивно поводилися та пили алкоголь. Правоохоронці спробували перевірити у них документи, але чоловіки почали кидати в них каміння та тротуарну плитку. Поліцейські зробили попереджувальні постріли, після чого почали стріляти у бік нападників.

У підсумку п'ятеро агресивних чоловіків отримали поранення ніг, чотирьох з них госпіталізовано. Поліція затримала 13 громадян України та Грузії.

Дісталося і правоохоронцям – один поліцейський отримав поранення голови. За це затриманим загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно у Польщі стався новий напад на українців. Поляк відгамселив двох наших співвітчизників через їхню національність. Інцидент стався у Варшаві на зупинці громадського транспорту. Двоє українців чекали тут автобус. Коли вони сідали до автобусу, одного з українців відштовхнув якийсь чоловік. І потім почав бити їх кулаками в голову вже під час руху у присутності інших пасажирів. Нападник ображав і кричав на українців. А коли автобус зупинився, чоловік вибіг і втік. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація