У Польщі український заробітчанин відкусив вухо земляку

У Польщі український заробітчанин відкусив вухо земляку

Ілюстрація / Фото: Associated Press

Інцидент стався, коли українці пиячили після роботи.

У Польщі в селі Леліце Серпецького повіту (Мазовецьке воєводство) поліцейські затримали 36-річного громадянина України, який в нетверезому стані напав на 33-річного співвітчизника і відкусив йому шматок мочки вуха.

Про це повідомляється на сайті польської поліції.

Виявилося, що інцидент стався минулих вихідних між двома заробітчанами, які працюють в польській компанії та проживають в одному помешканні. Після роботи чоловіки відпочивали і вживали алкоголь. В одну із ночей між ними сталася сварка і бійка, в результаті якої 36-річний українець відкусив шматок правого вуха 33-річному земляку.

Після інциденту вони продовжили вживати алкоголь і не збиралися повідомляти про інцидент, але поранений потребував медичної допомоги і їм довелося заявити про подію. "Швидка" госпіталізувала чоловіка до лікарні.

Нападника затримали вранці наступного дня. На той момент в його організмі все ще було 1,5 частини алкоголю.

Згодом поліція висунула йому звинувачення у заподіянні серйозної шкоди здоров’ю співвітчизника. За рішенням суду 36-річного юнака тимчасово заарештували.

Нагадаємо, у польському селі Брусьник Тарновського повіту Малопольського воєводства під час заміни опор електромережі загинув 39-річний українець. 

Як повідомлялося, 33-річний мешканець міста Броди Львівської області Андрій Сірко помер на заробітках у Польщі. Трагедія сталась, коли чоловік діставався на роботу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація