У Польщі в холодильній камері для фруктів знайшли тіла українців

У Польщі в холодильній камері для фруктів знайшли тіла українців

Фото: rmf24.pl

Їх виявив власник сховища.

У Лодзінському воєводстві Польщі у холодильній камері для зберігання фруктів знайшли тіла двох українців. Загиблими були чоловіки віком 28 і 46 років.

Про це повідомляє RMF24, посилаючись на місцевих правоохоронців.

За словами представниці поліції Агати Кравчик, повідомлення про трупи у безкисневій холодильній камері в Садковіце надійшло до чергового офіцера 10 листопада. Вона уточнила, що телефонував власник сховища, який і виявив загиблих.

Наразі відомо, що обидва українці мешкали на території, де стався інцидент. Втім, поки не встановлено, за яких обставин вони опинилися в холодильній камері, що є приміщенням з контрольованим безкисневим середовищем. Зазначається, що вхід до неї означає смертельну небезпеку.

Розслідування у цій справі веде районна прокуратура міста Рава Мазовецька. Правоохоронці вже допитали свідків та повідомили українське посольство.

Загибель мігрантів: у Британії розшукують двох братів за підозрою у торгівлі людьми

Загибель мігрантів: у Британії розшукують двох братів за підозрою у торгівлі людьми

23 жовтня в англійському графстві Ессекс у холодильному контейнері вантажівки знайшли мертвими 39 людей. За інформацією поліції, замкнені в фурі нелегали прямували до Великої Британії на вантажному поромі з Бельгії.

Поліція знайшла та затримала водія вантажівки. Він наразі під вартою, його звинуватили, зокрема, у ненавмисному вбивстві. Затримано й ще двох підозрюваних 

Повʼязані теми:

Наступна публікація