У пожежі на азербайджанському судні в Каспійському морі постраждали 14 осіб

У пожежі на азербайджанському судні в Каспійському морі постраждали 14 осіб

Фото: Youtube/Baku Shipyard LLC

Потерпілих евакуюють на берег.

Ввечері 8 травня на азербайджанському судні "Ісрафіл Гусейнов" у Каспійському морі виникла пожежа, внаслідок якої постраждали 14 осіб.

Про це повідомляє азербайджанське новинне агентство Trend з посиланням на компанію Saipem, яка орендує постраждале судно.

Пожежа на трубоукладочному судні виникла близько 18:30 за місцевим часом (17:30 за Києвом). 14 осіб отримали опіки різного ступеня тяжкості, їх евакуювали на берег кораблем Citadel.

"Для негайного перевезення поранених до Центральної лікарні нафтовиків у порту чекають машини швидкої медичної допомоги. Saipem контролює хід подій і регулярно буде сповіщати про події", - йдеться в повідомленні.

У компанії також зазначили, що пожежу на кораблі вже погасили.

Нагадаємо, 21 січня, на двох суднах в Керченській протоці виникла пожежа. Всього в екіпажі двох кораблів, за попередньою інформацією, входили близько 30 моряків - громадяни Туреччини та Індії. Пожежа сталася на борту танкерів "Кенді" та "Маестро", які ходять під прапором Танзанії. Вони перебували в нейтральних водах.

Пізніше повідомлялося, що в результаті пожежі на двох суднах в Керченській протоці загинули 14 людей. Ще п'ятеро вважаються зниклими безвісти.

Зазначимо, пожежа на танкері "Кенді" припинилася 28 лютого.

Пожежу на танкерах у Керченській протоці не можуть загасити і досі

Пожежу на танкерах у Керченській протоці не можуть загасити і досі

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація