У Празі під російським посольством протестували проти імперіалістичної політики Кремля

У Празі під російським посольством протестували проти імперіалістичної політики Кремля

Кілька активістів вийшли під посольство РФ в Чехії, щоб висловити протест проти політики Путіна. / Фото: Крим.Реалії

Активісти висловили солідарність з учасниками московського "Маршу змін" у День Конституції Росії 12 грудня.

У суботу, 12 грудня, під стінами російського посольства в Празі пройшов пікет на підтримку московського "Маршу змін" і проти "імперіалістичної політики Кремля".

Активісти тримали в руках плакати з написами: "Досить дурити і вбивати", "No Putin, no war", "Дотримуйтесь вашої Конституції" та інші, передає Крим.Реалії.

Серед гасел був і "Свободу Савченко, Сенцову, Кольченку".

Напередодні учасники акції розповсюдили заяву, в якій зазначили, що 12 грудня йдуть до посольства Росії в Чеській республіці, щоб "висловити протест проти імперіалістичної політики Кремля, порушення президентом міжнародних і російських законів, ігнорування владою економічної катастрофи і нагнітання політичного та пропагандистського терору всередині країни".

Протестуючі заявляли, що виступають проти анексії Криму, війни в Україні та Сирії, а також висловлюють солідарність з активістами московського "Маршу змін" у День Конституції Росії 12 грудня.

Нагадаємо, у суботу у Москві на Пушкінській площі під час акції до Дня Конституції затримано лідера партії "Яблуко" Сергія Мітрохіна і кількох активістів. Загалом ЗМІ повідомляють про 33 затриманих. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація