У Путіна заявили, що його прихильників у Росії більше, ніж невдоволених

У Путіна заявили, що його прихильників у Росії більше, ніж невдоволених

Фото: Associated Press

Пєсков заявив, що ставлення до президента показує голосування.

Речник російського президента Дмитро Пєсков вважає, що прихильників Володимира Путіна в країні більше, ніж людей із негативним ставленням до нього. 

Про це прессекретар глави Кремля сказав 27 січня журналістам, пише ТАСС.

"Тих, хто підтримує Путіна, їх набагато, незрівнянно більше, ніж тих, хто цього не робить. І ті, й інші є громадянами Росії. Ми з повагою ставимося до точок зору і тих, і інших", - заявив Пєсков, додавши: "Природно, більшість імпонує більше".

Коментуючи гасла проти російського президента під час акцій на підтримку опозиціонера Олексія Навального, він сказав, ставлення до Путіна оцінюється не "образливими випадами, а під час голосування".

"Ось це саме те ставлення, реакція, яка може мати якісь легітимні результати. Якщо висловлювати це ставлення, розбиваючи машини і кидаючись чимось в поліцейських, то, звичайно, ми до цього ставимося вкрай негативно. Президента підтримують і голосують за нього у межах легітимного інституту виборів набагато більше людей", - заявив представник Кремля .

Він вкотре наголосив, що в акціях на підтримку опозиціонера Олексія Навального взяло участь "мало людей", а "все оцінюється в порівнянні".

Як повідомлялося, у російських місстах 23 січня відбулися акції на підтримку Олексія Навального. Найбільші акції відбувалися в Петербурзі та Москві. Там, за різними оцінками, зібралося до 40 тисяч людей. Аби завадити протестам, на вулиці вивели ОМОН та Росгвардію, підтягнули бронетехніку і навіть блокували зв'язок. У містах жорстоко затримували людей, застосовуючи до них силу. 

ЄС розгляне санкції проти Росії за розгін протестів на підтримку Навального

ЄС розгляне санкції проти Росії за розгін протестів на підтримку Навального

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація