У РФ виявили тіло останньої жертви обвалу в місті Шахти

У РФ виявили тіло останньої жертви обвалу в місті Шахти

Фото: Прес-служба СК РФ

Раніше рятувальники вели пошуки тіла 23-річної дівчини.

Виявлено тіло останньої жертви вибуху газу у багатоквартирному будинку в російському місті Шахти, загальна кількість загиблих - п'ять осіб.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

Пошукові та аварійно-рятувальні роботи завершені.

Раніше повідомлялося, що рятувальники вели пошуки тіла останньої, п'ятої жертви вибуху газу - 23-річної дівчини.

Збільшилась кількість загиблих через обвал будинків у Марселі

Збільшилась кількість загиблих через обвал будинків у Марселі

Вранці 14 січня обрушилися верхні поверхи дев'ятиповерхового будинку в Шахтах. За попередньою версією, вибухнув побутовий газ. Місяць тому мешканці скаржилися на його витік. Проводиться розслідування. Рятувальники продовжують розгрібати завали.

Нагадаємо, в результаті вибуху газу в житловому будинку в місті Шахти Ростовської області РФ на дев'ятому поверсі стався обвал будинку.

Як відомо, 31 грудня в результаті вибуху в Магнітогорську обрушився під'їзд багатоквартирного житлового будинку. Було зруйновано більше 40 квартир з 3 до 10 поверху. За попередніми даними, вибух стався через витік газу.

Згодом, увечері 1 січня недалеко від будинку, де стався обвал, вибухнула маршрутка. В результаті інциденту загинули троє людей.

Пізніше кілька російських ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили, що обидва інциденти пов'язані між собою, і що вибух у будинку був терактом. Однак у Слідчому комітеті РФ це спростовують.

Напередодні, 3 січня, в Магнітогорську оголосили про завершення пошукової операції. З-під завалів будинку витягли 39 тіл загиблих.

Повʼязані теми:

Наступна публікація