У РФ заявили про появу стратегічних бомбардувальників США біля їхнього держкордону

У РФ заявили про появу стратегічних бомбардувальників США біля їхнього держкордону

ФОТО: Ілюстративне

В Росії були змушені підняти винищувач Су-35.

В оборонному відомстві країни-агресорки Росії заявили про появу стратегічних бомбардувальників В-52Н Військово-повітряних сил США. Нібито їх помітили над Балтикою, вони летіли до держкордону РФ.

Про це пишуть російські ЗМП.

У відомстві заявили про два винищувачі, які начебто зафіксували російські засоби ППО. Для ідентифікації та недопущення порушення держкордону піднімався винищувач Су-35.

"Іноземні військові літаки, виявлені над акваторією Балтійського моря, не порушили державний кордон Росії. Політ Су-35 виконувався в суворій відповідності до міжнародних правил використання повітряного простору", - запевнили в Міноборони держави-терористки.

Як видно з порталу Flightradar24, який дозволяє в режимі реального часу спостерігати на мапі за літаками в усьому світі, американський бомбардувальник Boeing B-52H Stratofortress робив круги над Балтійськими країнами.

Фото: скрин у відео

Нагадаємо, 11 березня ядерний американський бомбардувальник B-52 Stratofortress в супроводі винищувачів НАТО пролетів біля кордону з Росією. Тоді цей інцидент неабияк налякав жителів Росії.

Зеленський за 20 березня: Маємо кілька важливих рішень

Зеленський за 20 березня: Маємо кілька важливих рішень

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація