У Росії багатодітній українці відмовили у громадянстві та видворили до США

У Росії багатодітній українці відмовили у громадянстві та видворили до США

Жінку відправили до США / Фото: УНІАН

Жінка перебувала у РФ із п'ятьма дітьми.

Жінку відправили до США / Фото: УНІАН
У Росії судовий пристав примусово видворив із країни українку з п'ятьма дітьми.

Повідомляють, що родина незаконно перебувала на території Іркутської області, пише "Інтерфакс-Україна".

"Громадянка В. з п'ятьма дітьми, двоє з яких неповнолітні, прибула з Нижегородської області. Там вона і члени її сім'ї зверталися до міграційної служби за наданням тимчасового притулку, але не дочекалися офіційної відповіді і виїхали до Іркутської області з метою швидшого отримання російського громадянства", - йдеться у повідомленні представників регіонального управління Федеральної служби судових приставів.

Таким чином, жінка із дітьми мешкала в Іркутській області без документів, що підтверджують її право на проживання в Росії.

"За порушення іноземними громадянами режиму перебування в Росії районний суд визнав українців винними в скоєнні адміністративного правопорушення ", - йдеться у повідомленні.

Українка з дітьми останні 15 років мешкала у США, саме тому її було депортовано владою РФ до Штатів.

Судові пристави доставили порушників в аеропорт Іркутська і передали співробітникам прикордонної служби для подальшої їх відправки по маршруту Пекін - Сеул – Чикаго.

Слід зауважити, що авіаквитки придбав чоловік громадянки України, який наразі проживає і працює в Чикаго.

Нагадаємо, що Південна Корея повернула на батьківщину дев'ятьох російських спортсменів, тренерів і журналістів, які влаштували п'яний дебош на борту авіалайнера, що прямував до Південної Кореї для участі у VI Військово-спортивних іграх в Мунгене.

Спортсменів затримали в міжнародному аеропорту Інчхон поблизу Сеула і відмовили в участі у змаганнях. За даними поліції, під час польоту росіяни галасливо протестували і заблокували прохід, коли стюардеса відмовилася принести їм додатково замовлені алкогольні напої.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація