У Росії маніяк, який 27 років ґвалтував жінок, постане перед судом

У Росії маніяк, який 27 років ґвалтував жінок, постане перед судом

У Росії маніяк, який 27 років ґвалтував жінок, постане перед судом

Кримінальна справа чоловіка налічує 100 томів.

Розслідування справи тулунського маніяка, який 27 років ґвалтував жінок в Іркутській області, нарешті завершилось і тепер чоловік має постати перед судом. 

Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Слідчого комітету Росії.

Зараз Тулунскому маніякові вже пред'явлено остаточне обвинувачення, він знайомиться зі справою, яка налічує 100 томів.

На слід насильника не могли вийти майже 30 років. Як з'ясувалося, свій перший напад він здійснив у 1992 році, коли йому було всього 24 роки. А затримали його в січні 2019 року, коли йому вже виповнився 51 рік. Спочатку він підозрювався в 11 зґвалтуваннях, які відбулися з 2001 по 2012 роки. Через півроку слідчим вдалося з'ясувати, що він причетний ще як мінімум до 13 подібних злочинів. Також його звинувачують у вбивстві двох жінок, зґвалтуванні і насильницьких діях сексуального характеру.

Чоловік погрожуючи ножем, відводив жертв у безлюдні місця і там ґвалтував. За описом потерпілих, злочинцеві на вигляд було від 40 до 65 років, а головні прикмети - вуса, кепка коричневого кольору і запах солярки від одягу. Під цей опис підпадали водії вантажних автомобілів, працівники котелень або вугільних розрізів, яких перевіряли в пріоритетному порядку. Було допитано понад 5 тисяч свідків, проведено понад 1 тисячу генетичних досліджень по 15 тисяч зразків епітелію порожнини рота.

У січні 2019 року був встановлений підозрюваний і його затримали. Він дійсно виявився водієм-бульдозеристом на місцевому вугільному розрізі, тому і відчувався запах солярки. Зразковий сім'янин - багато років одружений і у нього двоє дорослих дітей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація