У Росії на одній із шахт Ахметова стався вибух, є загиблі

У Росії на одній із шахт Ахметова стався вибух, є загиблі

Фото: wikipedia.org

Шахта "Обухівська" в Ростовській області належить українському холдингу ДТЕК.

У Ростовській області на шахті "Обухівська" стався вибух, у результаті чого загинув один робітник, ще п’ятеро осіб постраждали.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС Росії в Ростовській області.

"16.08.2018 р. о 16:50 (за місцевим часом) від оперативного чергового ВГРЗ надійшла інформація про те, що в м. Звєрєво, вул. Ризька, стався вибух вибухових речовин в шахті "Обухівська", - йдеться у повідомленні.

Однак у МНС не зазначають, скільки саме людей постраждало та чи є загиблі. За даними ЗМІ, постраждало п’ять осіб, кілька з них у важкому стані. Також загинув один із робітників шахти.

Як повідомили агентству "Інтерфакс" у прес-службі холдингу ДТЕК, який належить українському олігарху Рінату Ахметову, наразі роботи на шахті припинені.

"Підготовчі роботи і видобуток вугілля на шахті "Обухівська" зупинені на час роботи спеціально створеної комісії", - заявили в ДТЕК.

За попередніми даними, вибухнули шпурові заряди під час підготовки до буропідривних робіт.

Шахта "Обухівська" розташована в місті Звєрєво Ростовської області в Росії всього за 20 кілометрів від українського кордону. Влітку 2012 року її придбав український холдинг олігарха Ахметова ДТЕК.

Повʼязані теми:

Наступна публікація