У Росії офіцер ЧФ зґвалтував школярку та намагався вбити каменем по голові (фото)

У Росії офіцер ЧФ зґвалтував школярку та намагався вбити каменем по голові (фото)

Офіцер Чорноморського флоту РФ зґвалтував школярку, а потім намагався вбити її каменем по голові (фото) / Фото: pixabay.com

Дівчина з численними травмами була доправлена до лікарні, де їй наклали 27 швів.

У російському місті Балтійськ, що в Калінінградській області, 24-річний офіцер Чорноморського флоту РФ зґвалтував дівчину, з якою познайомився в нічному клубі, а коли вона пригрозила всім розказати, намагався її вбити.

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Повідомляється, що працівниця ЖЕКу почула зранку в безлюдному місці жіночі стогони. Вона пішла на звук і побачила, як чоловік бʼє дівчину каменем.

Жінка одразу викликала поліцію. Ґвалтівник намагався втекти, але його впіймали місцеві мешканці. Замість свого віку чоловік називав тризначні цифри та казав, що познайомився з дівчиною після уроків історії.

Дівчина з численними травмами була доправлена до лікарні, де їй наклали 27 швів.

Пізніше зʼясувалося, що ґвалтівником виявився уродженець Вологодської області Костянтин Чистяков, який від жовтня 2021 року служить за контрактом на фрегаті Чорноморського флоту "Адмірал Григорович", який кілька днів тому пришвартувався в Балтійську.

Костянтин Чистяков / Фото: Цензор.нет

Український блогер Денис Казанський відреагував на цю подію коментарем.

"Росіяни з піною біля рота доводять, що в Бучі, Ізюмі, Херсоні та на інших окупованих територіях "їх хлопчики" так само поводитися не могли, нікого не ґвалтували, не вбивали, і все це фейки та наклеп.

Та цим мерзотникам взагалі все одно, кого ґвалтувати та вбивати. Хоч українців, хоч росіян. Російський військовий – це виродок, садист, дітовбивця. Коли вони масово повернуться з фронту, російське суспільство ще має переконатися в цьому на своїй шкурі", - пише Казанський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в американському місті Грінвілл (штат Південна Кароліна) заарештували колишню вчительку, яку звинувачують у неодноразових зґвалтуваннях учня.

Крім того, ми раніше інформували, що в Москві учень зґвалтував четверокласника, а керівництво школи намагалося приховати інцидент.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація