У Росії під час прем'єрного показу серіалу "Слуга народу" вирізали жарт про Путіна

У Росії під час прем'єрного показу серіалу "Слуга народу" вирізали жарт про Путіна

Фото: Студія "Квартал 95"

Прессекретар президента РФ заявив, що очільник Кремля серіал не дивитиметься.

Сьогодні, 11 грудня, на російському телеканалі ТНТ розпочався показ українського серіалу "Слуга народу", головну роль Василя Голобородька у якому зіграв тепер уже нинішній президент України Володимир Зеленський. Під час прем'єрного показу першої серії вирізали жарт про президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє "Російська служба ВВС".

За сюжетом, новообраний президент Голобородько приходить вибирати дорогий годинник і костюм, як йому тепер належить за статусом. Помічник розповідає йому, що Путін носить годинник швейцарської марки Hublot (вимовляючи її назву як "Хубло"). На що герой Зеленського дивується: "Путін – Хубло?". Саме цей момент з версії, показаної ТНТ у Москві, був вирізаний. Причому склейка була помітна.

У холдингу "Газпром-медіа", до складу якого входить телеканал ТНТ, цю ситуацію не прокоментували.

Раніше прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Путін не дивився серіал і навряд чи буде - у нього немає часу.

Нагадаємо, прем'єра серіалу в Україні відбулася в листопаді 2015 року. Було знято три сезони. Серіал швидко став одним з найуспішніших на українському телебаченні, після чого формат купила американська компанія FOX Studios, а сам серіал - стрімінговий сервіс Netflix. Крім того, серіал або його формат були продані у понад 20 країн, зазначають у студії "Квартал 95". Російському каналу ТНТ права на показ шоу передав дистриб'ютор продуктів "Кварталу 95" - шведська компанія Eccho Rights.

Повʼязані теми:

Наступна публікація