У Росії подружжя до смерті заморило голодом своїх новонароджених дітей

У Росії подружжя до смерті заморило голодом своїх новонароджених дітей

Фото: pixabay.com

У дівчинки, яка вижила, пневмонія.

У російському місті Вілючинськ на Камчатці батьки залишили на кілька днів без їжі чотиримісячних двійняток. У результаті, дівчинка і хлопчик потрапили до лікарні, де пізніше новонароджений хлопчик помер. Батьків затримали і порушили проти них кримінальну справу.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на правоохоронні органи РФ.

Відомо, що виснажених малюків виявила родичка. Немовлят, які перебували в жахливому стані, одразу вилучили у батьків.

З'ясувалося, що 23-річна матір і 35-річний батько чотири дні зловживали алкоголем і впродовж цього часу вони зовсім забули про дітей. Немовлят не годували і не дбали про їхню гігієну. 

У дівчинки виявили лікарі пневмонію, а хлопчик одразу потрапив в реанімацію у важкому стані. Згодом він впав у кому, лікарям врятувати його не вдалося. Щодо батьків порушено кримінальну справу. Їх підозрюють в невиконанні батьківських обов'язків і залишенні в небезпеці дітей.

Знайомі пари розповідають, що ті часто йшли в запій і не особливо цікавилися своїми дітьми. Сьогодні, 6 червня, подружжя заарештували. Розслідування кримінальної справи триває.  

Пара с Камчатки бросила без еды четырёхмесячных двойняшек

Пара с Камчатки оставила без еды четырёхмесячных двойняшек. Один ребенок скончался в больнице.

Опубликовано Mash/Мэш Суббота, 6 июня 2020 г.

Раніше повідомлялося про батьків, які у російському Омську годинами змушували стояти 8-річного сина на зернах гречки. Вітчим таку свою жорстокість пояснює тим, що дитина відбилася від рук. Мовляв, він хотів виховати справжнього чоловіка.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація