У Росії працівниця колонії намагалась зарубати мечем священика, її колега відбивав удари стільцем

У Росії працівниця колонії намагалась зарубати мечем священика, її колега відбивав удари стільцем

Фото: pixabay.com

Нападницю вдалося скрутити групі захоплення.

У російському селі Раїсино працівниця колонії напала з мечем на священика.

Про це повідомили у прес-службі СК Росії у Новосибірській області.

"Барабинським міжрайонним слідчим відділом слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації у Новосибірській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 30, ч.1 ст.105 КК РФ (Замах на вбивство)", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 26-річна наймана працівниця виправної колонії №13, яка перебувала у декретній відпустці з догляду за дитиною, дізнавшись, що в адмінбудівлі перебувають православні священнослужителі, зайшла до приміщення і намагалася завдати принесеним з собою мечем не менше 3-х ударів в область голови і тіла одного з них.

Як уточнює місцеве видання 8plus1, один із працівників колонії за допомогою стільця зміг відбити всі удари жінки. Після цього нападницю обеззброїли і затримали співробітники групи захоплення.

Своєю чергою "Интерфакс", посилаючись на джерела в правоохоронних органах, зазначає, що замах було скоєно металевим мечем, схожим за формою на японську катану.

Наразі призначено експертизу меча, нападницю заарештували, розслідування триває.

Нагадаємо, в серпні у Великій Британії декілька поліцейських постраждали в результаті нападу невідомого з мечем поблизу Букінгемського палацу в Лондоні. Згодом цей напад кваліфікували як теракт. Спочатку повідомлялося про двох постраждалих поліцейських.

Повʼязані теми:

Наступна публікація