У Росії розлючені через отруєння дітей мітингувальники побили голову району

У Росії розлючені через отруєння дітей мітингувальники побили голову району

У Росії розлючені через отруєння дітей мітингувальники побили голову району

Дісталося також губернатору Підмосков'я.

У російському місті Волоколамськ мітингувальники побили голову району та закидали сніжками губернатора Підмосков'я.

Про це повідомляє Сноб.

Пристрасті загострилися після того, як у Волоколамську більше 20 дітей отруїлися, імовірно, після сильного викиду сірководню на звалищі "Ядрове". Після цього близько 1,5 тисячі місцевих жителів зібралися біля лікарні, куди госпіталізували дітей. До лікарні також приїхали губернатор Підмосков'я Андрій Воробйов і голова району Євген Гаврилов.

Розмова між можновладцями і розлюченими мітингувальниками одразу не пішла. На голову району накинулися з лайкою, потім кілька разів вдарили і зламали окуляри. Охорона вивела Гаврилова до лікарні.

Коли губернатор Підмосков'я Воробйов вийшов з лікарні, мітингувальники закидали його сніжками. Журналісти стверджують, що одна зі сніжок влучила посадовцю в голову.

Нагадаємо, в російському місті Волоколамськ більше 20 учнів однієї із шкіл були госпіталізовані, імовірно, після сильного викиду сірководню на звалищі "Ядрово". Заступник начальника управління освіти Волоколамського району Катерина Волкова повідомила, що "в місті стався сильний викид, імовірно, сірководню". "Ми вважаємо, що причина - звалище "Ядрово", ніяких НП в школах не було. Кільком учням стало погано із-за різкого запаху сірководню, і їм прямо в школу викликали швидку", - сказала вона. Медики прийняли рішення госпіталізувати 23 учнів з ознаками отруєння.

Повʼязані теми:

Наступна публікація