У Росії школярка відкрила стрілянину з пістолета: постраждали семеро учнів

У Росії школярка відкрила стрілянину з пістолета: постраждали семеро учнів

Фото: flickr.com

Госпіталізація більшості з них не знадобилася.

У російській Курганській області трапилася стрільба з пневматичного пістолета в школі - семеро учнів у місті Шадринськ постраждали.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на поліцію.

"Сьогодні вранці в одній зі шкіл Шадринська під час перерви дівчинка 13 років з пневматичного пістолета, який належить її батькові, зробила кілька пострілів. В результаті події синці і садна, попередньо, отримали семеро учнів 7-го класу. Наразі в школі працює слідчо-оперативна група, яка встановлює причини події. Освітній заклад працює в штатному режимі", - сказала співрозмовниця агентства.

Медики оглянули постраждалих учнів школи, госпіталізація більшості з них не знадобилася. "За попередніми даними, одного з дітей швидка забрала з собою, діагноз пояснити не зможу", - сказала представник правоохоронців.

Нагадаємо, в січні в місті Перм жертвами різанини в школі №127 стали 15 осіб - учителька та учні 4 класу. 17 січня в школі селища Смольне Челябінської області один дев'ятикласник ударив ножем іншого через конфлікт на перерві. А 19 січня дев'ятикласник з сокирою напав на навчальний заклад в Улан-Уде в Башкирії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація