У Росії студент влаштував стрілянину в коледжі: двоє загиблих

У Росії студент влаштував стрілянину в коледжі: двоє загиблих

Фото: kalashnikov.media

Нападник наклав на себе руки.

У російському місті Благовєщенськ вранці 14 листопада студент влаштував стрілянину в Амурському коледжі будівництва і комунального господарства.

Про це повідомляє РБК.

За однією з версій, студент 4-го курсу почав стрілянину після того, як його видалили з аудиторії за запізнення. За іншою версією, учень під час заняття вийшов в туалет, а повернувся зі зброєю і почав стріляти по одногрупниках. Він вистрілив п'ять разів з рушниці.

За даними місцевих ЗМІ, хлопець, увійшовши в аудиторію, відразу вистрілив одному зі студентів в голову. Ще три людини отримали поранення.

У поліції розповіли, що коли на місце події приїхали патрульні, вони побачили на другому поверсі коледжу людину зі зброєю. Та почала стріляти в правоохоронців, і вони відкрили у відповідь вогонь. Хлопця заблокували в аудиторії.

Після евакуації студентів в коледжі виявили тіла двох людей, у тому числі нападника. Він покінчив життя самогубством.

За попередніми даними, причиною інциденту став конфлікт між учнями коледжу, заявили в поліції.

Обережно! Сцени насильства!

Нагадаємо, 17 жовтня 2018 року на території окупованого Криму в місті Керч стався вибух у політехнічному коледжі. Спочатку повідомлялося про 10 загиблих і понад півсотні постраждалих, пізніше кількість жертв зросла до 21 людини. Медики виявили в тілах постраждалих металеві елементи, якими були начинені вибухові пристрої. У Мережі поширювалася інформація, що вибух був не один, а цьому передувала стрілянина. Також більшість очевидців говорить і про те, що у нападника були спільники.

За даними ЗМІ, підозрюваного у вчиненні стрільби в Керчі знайшли застреленим. СК РФ оголосив вибух у Керчі терактом, однак згодом слідчі перекваліфікували справу на статтю "вбивство двох і більше осіб".

У мережі шириться відео зі стріляниною у керченському коледжі

У мережі шириться відео зі стріляниною у керченському коледжі

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація