У Росії відпустили з поліції повію Рибку та секс-тренера Леслі

У Росії відпустили з поліції повію Рибку та секс-тренера Леслі

Фото: instagram.com/nastya_rybka

Але вони все ще підозрювані.

Відома білоруська повія Анастасія Вашукевич (Настя Рибка) і секс-тренер Олександр Кирилов (Алекс Леслі) були відпущені з поліції. Про це повідомила адвокат Леслі Світлана Сидоркіна, повідомляє видання ТАСС.

"Тільки що звільнили з ізолятора під зобов'язання про явку нашого підзахисного і Вашукевич", - заявила захисник. Адвокат зазначила, що вони залишаються в статусі підозрюваних.

Нагадаємо, скандальних Настю Рибку і Алекса Леслі, які були пов'язані зі скандалом навколо російського олігарха Олега Дерипаски, і які були депортовані з Таїланду в Росію, 17 січня затримали в аеропорту Шереметьєво (Москва). Стосовно них порушено кримінальну справу.

26 лютого 2018 року Настю Рибку і її "секс-тренера" Алекса Леслі затримали в Таїланді за незаконну підприємницьку діяльність - участь в організованих Леслі секс-тренінгах. Сама Рибка вважає, що її затримання ініціювала російська влада і її життю загрожує небезпека. Вона також зверталася до влади США з проханням про політичний притулок.

Як відомо, про Настю Рибку стало відомо широким масам після того, як опозиційний політик Олексій Навальний опублікував дослідження, в якому розповідалося про відпочинок олігарха Дерипаски на своїй яхті з віце-прем'єром Сергієм Приходьком в оточенні ескорт-моделей. Про це стало відомо з соцмережі однієї з дівчат з екскорта - Анастасії Вашукевич (Насті Рибки).

Рибка у кремлівській сітці: як елітна повія перетворилася на політичну полонянку

Рибка у кремлівській сітці: як елітна повія перетворилася на політичну полонянку

Повʼязані теми:

Наступна публікація