У Росії вихованці дитсадка водили хороводи під пісню про "горілку, пиво і вино"

У Росії вихованці дитсадка водили хороводи під пісню про "горілку, пиво і вино"

У Росії вихованці дитсадка водили хороводи під пісню про "горілку, пиво і вино"

У пісні сказано, що герої отруїлися різним алкоголем і в чималому об'ємі.

У російській Пермі в одному з дитячих садків під час святкування Масниці вихователі увімкнули дітям пісню про алкогольні напої, горілку, пиво і вино. У закладі пояснюють інцидент тим, що цю пісню обрали, бо вона весела.

Відео з дитячого свята опублікувало 360.tv.ru у Telegram.

Так, у дитсадку "Гармонія" вихованці зустрічали напередодні весну з конкурсами і піснями. Щоправда, останні не зовсім відповідали віку аудиторії. На оприлюднених в мережі відеокадрах видно, як діти разом з дорослими танцюють під пісню, в якій перераховувалася алкогольна продукція. Зокрема, у ній йшлося: "Масна Масниця, весело пустували. Горілка, пиво і вино - от ми й отруїлися".

Тим часом, методистка дитсадка у своє виправдання сказала, що під час вибору дитячих пісень на свято, деякі з них могли не дослухати до кінця. Однак, чому не уточнила.

"Почули, що пісня весела, жартівлива, і увімкнули. Найімовірніше, діти почули тільки запальний ритм і не зрозуміли слів", - сказала вона.

Як наголошується, для дитячого садка існує спеціальний перелік пісень, в який ця композиція не входить. Очільник міста, як пишуть росЗМІ вже, оголосив дві догани через інцидент.

"За результатами оперативної перевірки департаменту освіти встановлено, що дитяче свято в дитсадку організоване приватною фірмою. Проте, відповідальність за те, що відбувається на території дошкільного закладу лежить на керівниці. Їй і завідувачці дитячим садочком буде оголошено догану", - пише одне з місцевих видань.

Нагадаємо, у селі Чигирі Амурської області (Росія) змайстрували крижану гірку з нечистот, з якої катаються діти. Одна з компаній не стежила за септиками, вони переповнились і стічні води опинились на вулиці. Компанія перестала платити підряднику за відкачування нечистот і дуже швидко утворилась небезпечна гірка. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація