У Росії жінка забила до смерті свою тітку і вивезла труп вантажним таксі на смітник у шафі

У Росії жінка забила до смерті свою тітку і вивезла труп вантажним таксі на смітник у шафі

Фото: Reuters

Трагедія сталася під час сімейного конфлікту.

У російському Смоленську жінка вбила свою 76-річну тітку і, щоб приховати злочин, викликала вантажників, які вивезли труп пенсіонерки з будинку у шафі.

Про це повідомили у прес-службі Слідчого комітету Росії.

"4 червня 2018 року близько 18 години 20 хвилин біля будинку 18/1 на вул. М.Соколовського міста Смоленська біля сміттєвих баків в шафі було виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясували правоохоронці, напередодні вдень 57-річна племінниця загиблої декілька разів вдарила її по голові милицею під час сімейного конфлікту вдома. Після цього жінка почала душити свою тітку подушкою. Зрозумівши, що вона більше не дихає, зловмисниця поклала жінку до шафи, заклеївши дверцята скотчем, і викликала вантажне таксі.

Своєю чергою вантажники, які нічого не підозрювали, вивезли меблі з тілом з дому і викинули шафу до сміттєвих контейнерів.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства. Під час обшуку місця трагедії були знайдені та вилучені знаряддя вбивства, одяг та інші предмети. Розслідування кримінальної справи триває.

Нагадаємо, раніше у російській республіці Якутія в селі Булгунняхтах місцевий мешканець відкрив стрілянину по односельцях, вбивши п’ятьох людей, зокрема 10-річну дитину, і звів рахунки з життям.

Повʼязані теми:

Наступна публікація