У російському Нижньовартовську ведмідь бігав вулицями і кидався на людей: відео

Звіра зловили та закрили на території заводу.

У російському Нижньовартовську ведмідь бігав вулицями і кидався на людей.

Про це повідомили низка російських ЗМІ.

Зазначається, що людям, які зустріли звіра, довелося ховатися у автівках, що зупинилися, щоб допомогти. На відео, які опублікували російські телеграм-канали, видно, як ведмідь погнався за чоловіком, а потім вибіг на проїжджу частину, де потрапив під колеса автобуса.

Як повідомляє "Подъём", у пресслужбі адміністрації міста повідомили, що на місце виїхали п'ять екіпажів поліції і співробітники охотінспекції. Тварину вдалося зловити.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Так, пресслужба адміністрації міста в Twitter зазначила, що ведмідь "молодий і не менш наляканий, ніж люди". Бігаючи вулицеєю, він забіг на територію підприємства "Нижньовартовськремсервісу", де його і спіймали.

Як писав телеграм-канал "Mash", місцеві кажуть, що ведмідь втік з готельного комплексу "Європа", де для чогось тримали двох клишоногих.

Нагадаємо, на румунському гірськолижному курорті до групи лижників вийшов ведмідь. На схилі в цей момент було з десяток людей, і хижак наблизився до них на небезпечну відстань у кілька метрів. Блискавично відреагував на ситуацію інструктор, який супроводжував лижників. Він скомандував їм не рухатись, а сам почав відволікати ведмедя на себе і поїхав у бік лісу. До того ж ще й встиг зняти втечу на свій телефон. Ведмідь побіг за інструктором та вже за декілька хвилин втратив інтерес до перегонів і повернувся у хащі

На лижному курорті в Румунії ведмідь добряче налякав туристів

На лижному курорті в Румунії ведмідь добряче налякав туристів

Повʼязані теми:

Наступна публікація