У російському Новгороді просто на заводі сталося масове вбивство

Територія підприємства оточена.

На території ВАТ "ГАЗ" у Нижньому Новгороді відбулося масове вбивство.

Про це повідомляє сайт "Нижній Новгород".

Згідно із повідомленням, невідомий напав з ножем на співробітників і вбив трьох, ще двох було важко поранено.

Трагедія сталася в третьому ливарному цеху під час робочої зміни, близько 7 години ранку.

Наразі мотиви нападника, якого вже затримали, незрозумілі. 

У соціальних мережах співробітники "ГАЗу" пишуть, що підозрюваний - 1976 року народження і раніше служив в гарячих точках.

На місці працюють бригади швидкої допомоги і поліцейські. 

"З великим сумом повідомляємо, що в результаті одна працівниця і два працівники загинули, двоє отримали травми. Наразі обидва перебувають в лікарні - один співробітник з важким пораненням, другий в задовільному стані. Їм надається вся необхідна допомога", - наголошують у прес-службі "ГАЗ".

Зазначається, що злочин стався на особистому підґрунті, не пов'язаному зі службовими стосунками. Зокрема, інші співробітники постраждали під час спроби зупинити напад на дівчину.

За інформацією Дни.Ру екс-співробітник підприємства накинувся з ножем на кількох керівників, вирішивши таким чином помститися за звільнення. Тим часом портал "Pro Місто" стверджує, чоловіка звільнили зовсім недавно й він вирішив прийти на завод і накинутися на керівництво з ножем.

Нагадаємо, у російському місті Сургут чоловік порізав ножем 8 людей, його на місці ліквідувала поліція.  За даними відомства, напад стався близько 11:20 за місцевим часом (9:20 за київським).

"Чоловік, озброєний ножем, пересуваючись центральними вулицями міста, скоїв напад на перехожих, заподіявши вісьмом громадянам ножові поранення", - йдеться в повідомленні.

Олесь Антонович, активіст і журналіст російського міста Сургут, де напередодні чоловік із ножем поранив вісьмох людей, а потім його було ліквідовано, стверджує, що нападника звали Артур Гаджієв.

За словами активіста, за рік до нападу нібито атакувальник працював охоронцем в продуктовому магазині. Про це Антонович написав на своїй сторінці "ВКонтакте".

"Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за напад у російському Сургуті

"Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за напад у російському Сургуті

Повʼязані теми:

Наступна публікація