У "Роснефти" послали журналістів у "д*пу" після прохання прокоментувати квартиру Сечіна за 2 млрд рублів

У "Роснефти" послали журналістів у "д*пу" після прохання прокоментувати квартиру Сечіна за 2 млрд рублів

Глава "Роснефти" Ігор Сечін обзавівся 5-поверховою квартирою. / Фото: Reuters

У 2016 році Forbes оцінив дохід Сечіна у 839 млн рублів.

У російської державної компанії "Роснефть" у властивій їй манері відреагували на прохання журналістів прокоментувати незручну для підприємства інформацію.

Журналісти видання The Insider з'ясували, що глава "Роснефти" Ігор Сечін купив квартиру в Москві за 2 млрд рублів в елітному районі.

На прохання прокоментувати можливу купівлю квартири речник "Роснефти" Михайло Леонтьєв поклав трубку зі словами: "Хлопці, йдіть в д*пу".

Інтернет вибухнув фотожабами з приводу зарплатні голови Роснафти Ігоря Сечина

Інтернет вибухнув фотожабами з приводу зарплатні голови Роснафти Ігоря Сечина

За даними журналістів, Ігор Сечін купив п'ятиповерхову квартиру в престижному житловому комплексі Crystal House в липні цього року. Житло має площу в 1229 квадратних метрів, в квартирі є басейн, хамам, домашній кінотеатр і винна кімната.

The Insider зазначає, що вартість нової квартири Сечіна в 11 разів більше, ніж "Роснефть" виділила на благодійність за весь минулий рік. А загальні річні витрати корпорації на спонсорську підтримку "масштабних проектів", спрямовані в тому числі на "відродження духовних та національних цінностей" – всього 1,2 млрд руб., майже вдвічі нижче ціни нерухомості Сечіна.

У 2016 році Forbes оцінив дохід Сечіна в $13 млн (839 млн руб за чинним курсом).

Нагадаємо, це не вперше, коли "Роснефть" по-хамськи відповідає на прохання журналістів прокоментувати інформацію про розкішне життя глави компанії Ігоря Сечіна.

У 2017 році прес-секретар "Роснафти" Михайло Леонтьєв послав "у д*пу" журналістів каналу "Дождь" у відповідь на питання про те, чому глава держкомпанії Ігор Сєчин їздить з мигалкою на авто.

Варто відзначити, що і на дзвінок кореспондента Бі-бі-сі Леонтьєв відреагував досить емоційно.

"Що ви питаєте? Чому, з якого хрону? Яке це має відношення до діяльності компанії? [...] Ви уявляєте собі обсяг серйозної інформації і завдань, які вирішує компанія? А ви з чим телефонуйте? Ну давайте я напишу листа у Бі-бі-сі: хлопців, ви охреніли насправді. Ну вистачить г****-то підбирати. [...] Знаєте що, ідіть ви подалі, не хочу я відповідати на ваше запитання", – сказав Леонтьєв і кинув трубку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація