У Румунії десятки тисяч людей вимагають негайної відставки уряду

Люди вважають, що саме корупція призвела до трагедії у нічному клубі.

Щонайменше 30 тисяч румун вийшли на вулиці Бухареста, вимагаючи негайної відставки уряду країни. Мітингувальники здійснили гнівну ходу до будинків прем'єра та міністерства внутрішніх справ, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

У руках вони тримали плакати із написами "Корупція вбиває Румунію" та "Вбивці". Люди  обурені трагедією у нічному клубі "Колектив". Через піротехнічне шоу під час концерту там загинули 32 людини, майже дві сотні постраждали. 

Як стало відомо згодом, власники клубу не мали дозволу на використання феєрверків. Румуни  звинувачують прем'єр-міністра країн у корупції та хабарництві, які призводять до подібних трагедій. 

"Ми втратили наших товарищів, друзів, з якими звикли розважатися, ходити на концерти. Ми маємо бути разом, та відсунути вбік тих, хто відповідальний за це. Досить!", - заявив один із мітингарів. 

Нагадаємо, 30 жовтня ввечері в одному з нічних клубів столиці Румунії – Бухареста – пролунав вибух. Причиною вибуху став феєрверк, який було запущено під час виконанні однієї з пісень на рок-концерті, який відбувався у закладі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація