У Санкт-Петербурзі біля бібліотеки прогримів вибух: хлопцеві відірвало руку

За словами очевидців, молодий чоловік "щось підняв близько бібліотеки", після чого стався вибух.

В Санкт-Петербурзі на Василівському острові поряд з бібліотекою ім. Чернишевського на проспекті Кіма, 4 стався вибух.

Про це повідомляє "Фонтанка".

Як повідомляє видання, вибуховий пристрій спрацював у руках підлітка 14 – 15 років. За попередньою інформацією, у постраждалого – травматична ампутація кисті. Зараз його госпіталізували в дитячу лікарню. За словами очевидців, молодик "щось підняв близько бібліотеки", після чого стався вибух.

18+ Увагу! На фото зображені сцени насильства.

Нагадаємо, 3 квітня, в метро Санкт-Петербурга стався вибух. Вибуховий пристрій здетонував у вагоні метро на перегоні між станціями "Сінна Площа" та "Технологічний інститут".

Кривавий теракт в метро в Санкт-Петербурзі, ймовірно, здійснив смертник, який є уродженцем Киргизії з російським громадянством. Силові структури Киргизії кажуть, що в Оші перевіряють всю інформацію, пов'язану з можливим виконавцем теракту в Петербурзі. Зокрема, інформацію про його національність, місце проживання та родинних зв'язках. Також правоохоронні органи РФ перевіряють інформацію про те, чи навчався Акбаржон Джалілов в лавах "ІД" на території Сирії в 2015-2016 роках.

Акбаржон Джалілов, який імовірно скоїв теракт в метрополітені Санкт-Петербурга, почав захоплюватися ісламом після поїздки в Туреччину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація