У Саудівській Аравії заарештували 17 філіппінок через святкування Геловіну

У Саудівській Аравії заарештували 17 філіппінок через святкування Геловіну

Ілюстрація / Фото: Reuters

Жінки порушили закони країни.

Сімнадцять жінок - емігрантки з Філіппін - були заарештовані в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) через участь у вечірці, присвяченій Геловіну.

Про це пише Daily Mail у вівторок, 30 жовтня, з посиланням на Міністерство закордонних справ Філіпін.

Жінок затримали представники місцевих спецслужб після того, як сусіди поскаржились на шум у домівці, де відбувалося святкування.

Поки невідомо, які звинувачення їм висунуть після арешту, проте міністерство підтвердило, що закони Саудівської Аравії забороняють неодруженим чоловікам і жінкам з'являтися разом публічно.

Крім того, як повідомляє BBC, посол Філіппін в Ер-Ріяді Аднан Алонто повідомив, що організаторам вечірки було висунуто обвинувачення в проведенні заходу без дозволу і у порушенні сусідства.

Алонто порадив філіппінцям, які перебувають у Саудівській Аравії утриматися від організації або участі у несанкціанованих заходах. "Крім того, уникайте натовпів, споживання алкогольних напоїв та проведення публічних подій, пов'язаних з релігіями, які відрізняються від ісламу, такими як Геловін, день Святого Валентина та Різдво", - додав посол.

Нагадаємо, у Білому домі американський президент Дональд Трамп та його дружина Меланія влаштували гостину для дітей на Геловін.

У морзі Еквадора проводять виставу до Геловіна

У морзі Еквадора проводять виставу до Геловіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація