У Сенаті США хочуть дізнатися більше про зустріч Трампа і Кім Чен Ина

У Сенаті США хочуть дізнатися більше про зустріч Трампа і Кім Чен Ина

Фото: pixabay.com

Сенат має наглядові повноваження у справі міжнародної політики, чим має намір скористатися, зокрема, в питанні переговорів з Північною Кореєю. 

Комітет з питань міжнародних відносин Сенату США чекає на проведення слухань за участю держсекретаря США Майка Помпео щодо результатів саміту в Сингапурі за участю лідерів США й КНДР.

Про це заявив у вівторок голова комітету, сенатор-республіканець Боб Коркер, - пише Укрінформ

"Хоча я і радий, що президент (Дональд Трамп – ред.) і Кім Чен Ин змогли зустрітися, все ж складно визначити конкретний характер того, що сталося", - зауважив впливовий законодавець.

Тепер між США та КНДР будуть прекрасні стосунки – Дональд Трамп

Тепер між США та КНДР будуть прекрасні стосунки – Дональд Трамп

"Я чекаю, що держсекретар Помпео незабаром виступить перед нашим комітетом, щоб поділитися своїми думками", - наголосив сенатор.

Крім того, він підкреслив, що Сенат має наглядові повноваження у справі міжнародної політики, чим має намір скористатися, зокрема, в питанні переговорів з Північною Кореєю. 

Нагадаємо, Дональд Трамп та Кім Чен Ин зустрілися у Сингапурі для проведення історичного саміту між країнами. Американський лідер вже назвав цю зустріч "набагато кращою, ніж будь-хто міг очікувати".

Повʼязані теми:

Наступна публікація