У Швеції потужний вибух зруйнував склад поліції

У Швеції потужний вибух зруйнував склад поліції

Фото: скриншот з відео

Ніхто не постраждав.

У місті Лінчепінг у центральній частині Швеції внаслідок потужного вибуху зруйнувано поліцейський склад. Про це повідомляє видання SVT.

Поліція заблокувала свій склад і викликала вибухотехніків у другій половині дня в понеділок після того, як після спроби повернути власнику вкрадений предмет з’ясувалося, що на ньому прилаштовано підозрілий пристрій.

Після вибуху був облаштований периметр безпеки в радіусі 300 метрів, а приміщення поліції і декілька будинків евакуювали. Загалом поліцейська операція зачепила до 3000 мешканців.

Вибух прогримів близько півночі у приміщенні складу. Як відомо, вибухотехніки працювали над знешкодженням пристрою, але вибух все одно стався.

В результаті вибуху ніхто не постраждав. Поліцейський склад зруйновано, а в сусідніх будинках вибило вікна. Поліція проводить розслідування у зв’язку з інцидентом.

Нагадаємо, 16 серпня повідомлялося, що семеро осіб постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в місті Лондон у канадській провінції Онтаріо. Там стався вибух газу в будинку внаслідок того, що в споруду в’їхав автомобіль.

У Канадській провінції Онтаріо автівка влетіла в будинок, після чого стався вибух газу

У Канадській провінції Онтаріо автівка влетіла в будинок, після чого стався вибух газу

Повʼязані теми:

Наступна публікація