У Собчак прокоментували появу кандидатки у президенти РФ у базі "Миротворця"

У Собчак прокоментували появу кандидатки у президенти РФ у базі "Миротворця"

Фото: Reuters

На сайті "Миротворця" йдеться, що Собчак "свідомо порушила державний кордон України з метою проникнення в окупований Росією Крим".

Представник кандидата в президенти Росії Ксенії Собчак, заявила, що політик відвідувала Крим для незалежного репортажу в кінці травня - початку червня 2014 року, тоді як постанова кабінету міністрів України про порядок відвідування півострова була прийнята 2015 року.

Про це розповіла представник Собчак Ксенія Чудінова, передають "РИА Новости". 

"А заступник міністра (або уряд України) визнає, що користується сайтом з вкраденими даними?" Миротворець "був відкритий в серпні 14 року, Собчак з (журналістом Антоном) Красовським їздили в Крим для незалежного репортажу мало не в кінці травня - початку червня 14 року. Постанова кабінету міністрів про порядок відвідування Криму - взагалі від 15 року ", - сказала співрозмовниця агентства.

Зокрема, раніше повідомлялося, що кандидатка у президенти Росії від партії «Громадянська ініціатива» Ксенія Собчак потрапила в базу українського сайту «Миротворець» за «незаконне відвідування» анексованого Криму 2014 року. Зазначається, що Собчак «свідомо порушила державний кордон України з метою проникнення в окупований Росією Крим».

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак звернулася до України з проханням дозволити їй відвідати окупований Крим. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін відреагував на бажання Собчак поїхати до окупованого Криму, назвавши це "політичною шизофренією".

Очільник МЗС України жорстко відреагував на прохання Ксенії Собчак відвідати Крим

Очільник МЗС України жорстко відреагував на прохання Ксенії Собчак відвідати Крим

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація