У США підліток вбив родину зірки бейсболу і голим бігав вулицями. Серед загиблих – немовля

У США підліток вбив родину зірки бейсболу і голим бігав вулицями. Серед загиблих – немовля

У США підліток вбив родину зірки бейсболу і голим бігав вулицями. Серед загиблих – немовля

Фото: The Sun

У вбивстві підозрюється родич спортсмена.

Дружина, маленький син та теща зірки бейсболу Блейка Бівенса були вбиті їхнім родичем, який після скоєного голим бігав вулицями.

Жахлива трагедія сталася в американському штаті Вірджинія, пише The Sun.

Поліція отримала повідомлення про стрілянину у будинку у сільській місцевості в окрузі Пітсільванія. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили біля входу у будинок тіло дружини Бівенса Емілі, а у самому будинку – його однорічного сина Каллена та тещі. Усі вони були застрелені, також був застрелений їхній собака.

У вбивстві запідозрили шурина Блейка Бівенса, 18-річного Меттью Бернара. Після скоєного він роздягся і голим бігав вулицями села. 

На відео, яке зняли випадкові перехожі, видно, що він намагався напасти на одного з поліцейських, а також спробував задушити працівника місцевої баптистської церкви, який трапився йому на шляху.

Згодом поліцейські все ж спіймали злочинця. Він заарештований і обвинувачується у потрійному вбивстві першого ступеня.

Блейк Бівенс грає за команду Головної бейсбольної ліги Tampa Bay Rays. До цього він виступав за команду нижчої ліги Montgomery Biscuits. Остання відклала найближчу гру у знак поваги до свого колишнього гравця.

Нагадаємо, у психіатричній лікарні Румунії пацієнт побив до смерті п'ятьох інших пацієнтів за допомогою крапельниці та поранив ще кількох. 38-річний чоловік напав на пацієнтів, убивши трьох осіб на місці події. Ще одна людина померла в лікарні в неділю. П’ята жертва, 88-річна жінка, померла в понеділок. Восьмеро інших осіб поранені в результаті нападу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація