У США чоловік загинув під час підготовки салюту до вечірки, на якій мав дізнатися стать своєї дитини 

У США чоловік загинув під час підготовки салюту до вечірки, на якій мав дізнатися стать своєї дитини 

Фото: Unsplash

Брат загиблого описав те, що сталося як "найдивніший випадок, який можна уявити".

У американському штаті Нью-Йорк внаслідок вибуху саморобного пристрою для вечірки визначення статі дитини загинув майбутній батько. Чоловік збирав пристрій власноруч, щоб запустити його на святкуванні після того, як дізнається стать майбутньої дитини.

Про це пишуть BBC та NYT. 

За даними поліції, 28-річний Крістофер Пекні чекав на свою першу дитину. Пристрій вибухнув перед полуднем в неділю, 21 лютого, у гаражі, де перебував Крістофер разом з братом Майклом. Внаслідок раптового вибуху майбутній батько загинув, а його брат постраждав. Згодом він описав те, що сталося як "найдивніший випадок, який я тільки міг уявити". Він не знає, що викликало вибух.

Поліція продовжує розслідувати, що призвело до вибуху, заявив речник штаб-поліції військовий Стівен Невел. За його словами, пристрій "складався з якоїсь труби, яка повинна була використовуватися на вечірці з розкриття статі", але який саме був матеріал наразі не повідомляється. 

Це не перший випадок, коли під час вечірок з визначення статі дитини внаслідок вибуху предметів помирають люди. На таких заходах часто використовують феєрверки і кольорові димові гранати.

Відомо про щонайменше дві загибелі людей 2019 року та дві великі пожежі на подібних вечірках. 

Раніше цього місяця 26-річний чоловік з Мічигану загинув після вибуху "маленької гармати" під дитячим душем, заявила поліція. Планувалося, що з гармати мали вистрілити, щоб "відсвяткувати визначення статі дитини, на яку чекають", - йдеться в заяві поліції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація