У США дівчина померла через два місяці після того, як опритомніла в морзі

У США дівчина померла через два місяці після того, як опритомніла в морзі

Фото: Pexels

Загибла з народження страждала дитячим церебральним паралічем.

Американка 20-річна Тімеша Бошамп з міста Саутфілд в штаті Мічиган, померла через два місяці після того, як вона прокинулася в морзі.

23 серпня у дівчини сталася зупинка серця, пише видання The New York Times.

Її родичі викликали службу порятунку. Парамедики 30 хвилин намагалися її реанімувати, але марно. Про неї повідомили судмедексперту і офіційно констатували смерть.

Тіло забрали в морг. При підготовці до бальзамування, співробітник побачив, що Бошамп відкрила очі і дихає.

Пізніше пацієнтку перевезли в лікарню і підключили до апарату ШВЛ. Дівчина провела в комі вісім тижнів.

У неділю, 18 жовтня, Бошамп померла. Адвокат сім'ї заявив, що причиною її смерті стало гіпоксичне пошкодження головного мозку через несвоєчасну госпіталізацію.

Ситуацію погіршує той факт, що Бошамп була інвалідом. Це сталося з людиною, яка не могла говорити за себе, — підкреслив адвокат.

Загибла з народження страждала дитячим церебральним паралічем.

Сім'я Бошамп подала в суд на керівництво Саутфілда і чотирьох парамедиків на 50 млн дол., повідомив адвокат. "Вже вдруге нашу улюблену Тімешу оголошують мертвою. Але цього разу вона не повернеться", - йдеться в заяві сім'ї.

Своєю чергою, керівництво штату відкликало ліцензії чотирьох парамедиків, двох пожежних парамедиків і двох пожежних техніків медичної швидкої допомоги. Їх відправили в оплачувану адміністративну відпустку. Мер Саутфілда Кенсон Сайвер заявив у понеділок: "Наші співчуття родині Бошамп. Поки у нас немає подальших коментарів, бо справа розглядається в суді".

Раніше у Кенії чоловік після невдалої спроби суїциду прийшов до тями у морзі серед трупів. Кенієць Пол Мутора знепритомнів після з'їденої отрути для комах і медики визнали його мертвим. Тіло чоловіка доправили до моргу у місті Найваша. Саме тут наступного дня самогубця-невдаха і прокинувся у "компанії" трупів.

А у Китаї дитина раптово ожила під час власного похорону. 

У Чікаго під час похорону невідомі відкрили вогонь по родичах померлого

У Чікаго під час похорону невідомі відкрили вогонь по родичах померлого


 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація